fischer FIXperience FEM szoftvermodul díjmentesen

FixperienceA 2022-es év tavaszától vált elérhetővé a fischer FiXperience Online szoftver, melynek C-FIX modulja a leggyakrabban használt modul a szoftvercsomagból.

A C-FIX Online szoftvermodul tartalmazza a lineáris és nemlineáris rugós modell szerinti modellezési lehetőséget, figyelembe véve a tervezés során az alkalmazott horgonylemez- és dübelrendszer tényleges, reális merevségét.

2023. szeptember 1-jétől a FiXperience összes szoftvermodulja, így a FEM végeselem méretezés is teljesen díjmentes tervezést biztosít a fischer szoftver felhasználóinak.

A FiXperience méretezőszoftver biztonságos és megbízható támogatást nyújt a projektek kezeléséhez, ha Ön tervező, építőmérnök vagy kivitelező. A FiXperience moduláris felépítése által számos alkalmazáshoz használható. A felhasználóbarát program segítségével a rögzítések könnyen és rugalmasan méretezhetőek és ellenőrizhetőek.

A korábban regisztrált ügyfelek számára automatikusan elérhetővé válik a funkció. Az új érdeklődők pedig az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://www.fischerhungary.hu/hu-hu/tamogatas/tervezoknek/fixperience​

 

 

 

 

 

Forrás: www.proidea.hu