Trocellen

Trocellen logóA Trocellen vállalatot és márkát a Dynamit Nobel és a HT Troplast alapította. A név és a termékek hamar jó hírnévre tettek szert és a Trocellen a vállalatcsoport egyik sikeres márkájává vált. A németországi Troisdorfban található Trocellen azóta folyamatos fejlődésen és átalakuláson ment át. A cég mára számos gyártóüzemmel rendelkezik Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Magyarországon és Malajziában is.
2000 végén a márka és a mögötte álló termékpaletta átszervezése után önálló vállalattá vált - ez lett a Trocellen GmbH. Ezt követően a Trocellen lett az egyetlen európai habgyártó, amely mind kémiailag, mind pedig fizikailag térhálósított habokat is kínál a legkülönbözőbb iparágak számára nemcsak Európában, de az egész világon.
2005-ben két globális nagyvállalat, a japán Furukawa Electric Co. Ltd. és az Otsuka Chemical Co. Ltd. felvásárolta a Trocellent, ezáltal a habgyártás területén képviselt kiváló szaktudás (know-how) tovább erősítette a Trocellen technológiai és innovációs hátterét.
2021-ben két új gyártó- és átalakító üzemük nyílt még Magyarországon. A dunaharaszti telephely teljes mértékben az autóipari feldolgozási megoldásokra koncentrál, míg a dabasi telephely lehetővé teszi a sport és fitnesz termékcsaládok gyártásának sokszínűvé tételét.

 

 

Trocellen TROSIL, TROSIL-TECH

A Trocellen TROSIL, TROSIL-TECH termékcsaládja, a legvékonyabb rugalmas szigetelési megoldás kiváló hangszigetelési és rezgéselnyelő tulajdonságokkal

Trocellen hőtükör

4-5 mm vastag, égésgátolt, egyik oldalán alumínium fóliával laminált PE hablemez

Trocellen CLASS

Légcsatornák és nagy átmérőjű légtechnikai vezetékek hang és hőszigeteléséhez.

Trocellen Isolmass 4

Egyrétegű termék a levegőben terjedő zajok tompítására és a válaszfalak szigetelésére.