Remmers

Remmers logóAz 1949-ben Bernhard Remmers által egy garázsban alapított vállalkozás idővel a Remmers Gruppe AG vállalatcsoporttá nőtte ki magát, de székhelye azóta is az alsó-szászországi Löningenben található. 
A Remmers Baustofftechnik több mint 50 éve egy sikeres, közepes méretű családi vállalkozás, mely mára már vezető az építőipari alapanyagok és a faipari felületkezelés területén.
Magyarországon 1995-ben jelent meg, 1997-től Remmers Bauchemie hivatalosan is átvette a Remmers Ungarn Kft-t. A 2008-as esztendő fordulópontot jelentett a német központú cég életében, hiszen ettől kezdve a Remmers Ungarn Kft. Kemler János vezetésével ismét leányvállalatként működik.
Főbb termékkörei:
ÉPÍTMÉNYVÉDELEM ÉS PADLÓBEVONATOK
(vízszigetelések, műgyanta padlóbevonatok, betonvédelem és helyreállítás, homlokzatvédelem, felületkezelés, műemlékvédelem, penész elleni védelem)
LAKKOK ÉS FESTÉKEK (lazúrok, olajok, festékek, beltéri lakkok, pácok ipari felhasználók részére, nyílászáró bevonatrendszerek, faanyagvédelem, égéskésleltetés és fapótlás)
INDUSTRIELACK TERMÉKEK (oldószer alapú, vízbázisú, UV lakkok, pácolás)

Remmers Funcosil SNL

Reaktív, oligomer sziloxánoldat ásványi építőanyagok víztaszító impregnálására.

Remmers Multi-Baudicht 2K

Többfunkciós épületszigetelés. Egyesíti a flexibilis, repedéseket áthidaló, ásványi alapú MDS szigetelőiszapok (AbP a PG-MDS/FPD szerint) és a PMBC vastag bitumenes bevonatok tulajdonságait.

Remmers Betofix R4

Szálerősítésű pcc - szárazhabarcs, betonból készült építőelemek statikus javításához.

Remmers Kiesol

Mélyen ható védelmet biztosító kovasavas kezelőszer, mely a Kiesol-rendszerben történő régi és új épületek vízszigetelésére és helyreállítására szolgál.