Murexin Kft.

Murexin logóA Murexin székhelye Ausztriában, Wiener Neustadtban található és már több, mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik. Itt van a gyártóüzem, a központi raktár és a kompetenciaközpont, amely a kutatásért, fejlesztésért és a minőségbiztosításért felel. A Szekszárdon és a szlovéniai KEMA-nál található nemzetközi gyártóhelyekkel a Murexin termékek több mint 30 országban kerülnek értékesítésre. A Murexin Magyarország 1993-ban alakult.
Termékeik a parketta-padlóburkolatragasztás-technika, hidegburkolat ragasztástechnika, műgyantabevonat-technika, festék-és bevonattechnika, szerkezetszigetelés-technika, valamint az esztrich-és betontechnika termékkörökbe sorolhatók.

Murexin FE 85 Fugázóhabarcs emulzió

A műanyagdiszperziós emulzió megnöveli a Murexin fugázóhabarcsok rugalmasságát, víztaszítását és kémiai ellenállóképességét, nem, vagy nagyon gyengén nedszívó burkolóanyagoknál (pl.: greslap).

Murexin FMY 90 Epoxi fugázó

Élelmiszerbarát, vízzáró, fagyálló, oldószermentes, baktériumgátló, hőmérséklet-, öregedés-, és vegyszerálló, kétkomponensű epoxigyanta bázisú fugázóhabarcs, kül- és beltéri alkalmazásra.

Murexin FME 80 Extrém fugázó

Poralakú, víz- és fagyálló, vegyszereknek- és gőzsugárnak ellenálló, egy komponensű fugázó anyag vízszintes és függőleges felületek fugázására.

Murexin EKY 91 univerzális epoxi ragasztó-fehér

Fehér színű, élelmiszerbarát vízzáró, fagyálló, oldószermentes, hőmérsékletálló, baktériumgátló, öregedésálló, vegyszerálló, kétkomponensű epoxigyanta-ragasztó, vékonyágyazású ragasztáshoz oldalfalon és padlón.

Murexin KPF 35 Profiflex ragasztóhabarcs

Fokozott követelményű cementtartalmú habarcs, poralakú, élelmiszerbarát, víz- és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, csökkentett lecsúszású, meghosszabbított nyitott idejű, flexibilis ragasztóhabarcs.

Murexin Maximo PSM 1K gyors profi vastagfólia

Gyorsan keményedő, nagyon kiadós, hidraulikus kötésű, oldószermentes, vízzáró, páraáteresztő, flexibilis, egykomponensű kenhető vízszigetelés a hézag- és varratmentes szigetelések elkészítéséhez.