Lindab Kft.

Lindab logóA Lindab alapítói 1959-ben egy kis bádoglemez-gyártó műhelyt nyitottak a svédországi Lindhultban. Jelenleg 31 országban, több mint 125 helyszínen képviselteti magát.
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1991-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat.
A Lindab 3 üzletágban tevékenykedik:
A Profil üzletág
svédacél lemeztermékek és rendszerek széles skáláját kínálja. A komplett rendszerek, csarnokok és acélszerkezetek illetve ezek tető- és falburkolatai valamint a lakossági tetőprofilok, ereszcsatorna rendszer és kis épületrendszerek megoldást nyújtanak a beruházóknak, kivitelezőknek és építési vállalkozóknak egyaránt valamint fontos termékei a szerelő  bádogosoknak és lakossági fogyasztóknak egyaránt.
A Lindab Légtechnika komplett szellőztetési megoldásokat biztosít, az egyedi elemektől a teljes belső klímarendszerekig.
Az  Építési rendszerek ágazat kínálatába acélból készült, előre gyártott építési rendszerek tartoznak, melyeket az ágazat saját szoftvermegoldásai egészítenek ki, hogy egyszerűsítsék az építőipari munkát a tervezők és a vállalkozók számára.