Dörken DELTA®-FOXX (PLUS) alátétfólia

Termékleírás:
Öregedésálló, robusztus alátétfedés, lépésálló aljzatokra. Extrém időjárási körülményeknek is gond nélkül ellenáll. 25 év teljesítmény garanciával.
A DELTA®-FOXX (PLUS) lehetővé teszi vízzáró (esőbiztos) alátétszigetelés kivitelezését: megfelel az esőbiztos alátétszigetelésekkel szemben támasztott követelményeknek. Ezenkívül beépíthető előfedésként, palafedés alá.

 

Termékjellemzők:

 • Garantált megbízhatóság
  A DELTA®-FOXX (PLUS) abszolút megbízható teljesítményt nyújt, még évekkel a beépítés után is: sokéves tapasztalat, következetes minőségellenőrzés és folyamatos optimalizálás garantálja mindezt. 25 éves teljesítmény garanciánk nagyobb biztonságot nyújt Önnek és vevőinek, megelőzheti a reklamációkat is.
 • Hosszú távú működőképesség
  A fólia rendkívül hőálló és UV-stabil, akár 24 hétig ellenáll az UV-sugárzásnak, az anyag károsodása nélkül. Profitáljon ebből Ön is: aggodalom nélkül dolgozhat, még ha el is húzódnak az építési munkálatok!
 • Nehezen éghető
  A DELTA®-FOXX (PLUS) éghetősége B-s1, d0, jelentősen hozzájárul a megelőző tűzvédelemhez. Megnehezíti a tűz terjedését, ezáltal védi az épületet és azok lakóit.
 • Különösen robusztus anyag
  Erős anyagfelépítésű, lépés- és kopásálló, nagy szakítószilárdságú, nem sérül. A hőszigetelés hosszú távon száraz marad. 
 • Erős ragasztás
  A DELTA®-FOXX PLUS egy szabadalmaztatott újszerű sávos ragasztási zónával rendelkezik, minden egyes sáv egy külön akadály a bejutni akaró víznek. A 8 cm széles felső ragasztószegély szinte a teljes átlapolási sávot kitölti, az alsó, 4 cm széles ragasztószegély mindig ragasztóra fekszik. A ragasztás azonnal létrejön, és a fólia akár esős idő esetén is biztonsággal védi a tetőszerkezetet. 
 • Páraáteresztő és vízzáró
  A kb. 0,02 m-es sd-értéke gondoskodik arról, hogy a nedvesség a tetőszerkezetből el tudjon távozni és ezáltal a fólia nagymértékben hozzájárul a faszerkezet károsodásának megelőzéséhez. Speciális akrilát bevonatának köszönhetően tartósan vízzáró, még a megszigorított 3 órás, erős (2.700 mm / m2) esőztető teszten is megfelelt. A hőszigetelés biztosan száraz marad.
 • Könnyű és biztos fektetés
  Tükröződés mentes bevonatának köszönhetően nem vakítja a tetőn dolgozókat, nagy szakítószilárdsága pedig biztosítja a lépésállóságot, a deszkázatra fektetett fólia "járható", nem sérül. Alsó oldali flízrétege nem akad be a deszkázat szálkáiba, így könnyen kitekercselhető, a felületre igazítható. Fektetése ezáltal gyors és költséghatékony.
 • Ideiglenes fedésként is beépíthető
  DELTA®-FOXX (PLUS) kielégíti a Német Tetőfedő Szövetség minden követelményét, és a DELTA® kiegészítőkkel együtt ideiglenes védőtetőként is funkcionál. A kivitelezés ideje alatt is óvja a tetőkonstrukciót a nedvességtől és az időjárástól, tehát lehetővé teszi a belső munkálatok folytatását.
 • Intelligens DELTA® technológiákkal: DELTA®-AMS intelligens membrántechnológia és DELTA®-BiCo mag-köpeny száltechnológia.

 

Felhasználás: 

A DELTA®-FOXX (PLUS)-t kifejezetten a teljes deszkázattal rendelkező tetőkkel szemben támasztott magas követelményekhez fejlesztettük ki, de természetesen fektethető közvetlen hőszigetelésre is.

Esőbiztos alátétszigetelés
A DELTA®-FOXX (PLUS) a DELTA® kiegészítőkkel együtt beépítve lehetővé teszi egy esőbiztos alátétszigetelés kivitelezését. A páraáteresztő DELTA®-FOXX vízzáró alátétszigetelés 25 éve bizonyít a gyakorlatban.

Előfedés, palafedés alá

A DELTA®-FOXX (PLUS) 0,02 m-es sd-értékének köszönhetően biztosítja a deszkázat gyors kiszáradását a palafedés alatt.
A klasszikus bitumenes előfedő lemezekhez viszonyítva a DELTA-FOXX (PLUS) lényegesen könnyebben fektethető: szélesebb, hosszabb, könnyebb, így beépítése jóval gyorsabb! 

 

Műszaki adatok: 

Anyag

Nagy szakítószilárdságú speciális flíz páraáteresztő vízzáró diszperziós bevonattal, mindkét szélén öntapadó ragasztósávval.

Alkalmazás

Teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigeteléssel rendelkező, teljes deszkázatú tetőkhöz. A Német Tetőfedő Szövetség osztályozása szerint: UDB-A, USB-A. Ideiglenes fedésként is beépíthető.

Éghetőség

B-s1,d0, EN 13501-1

 

Szakítószilárdság

kb. 370/270 N/5 cm, EN 12311-1

 

Vízzáróság

W 1, EN 13859-1 +2

 

Sd-érték

kb. 0,02 m

Hőállóság

-40 °C, EN 13859-1, 5.2.9 bek.

Hőállóság

+ 80 °C, EN 13859-1, 5.2.10 bek.

Rövid idejű max. hőterhelés

+150 °C

Csapóesővel szembeni ellenállás

megfelel: alátéthéjazatok csapóeső vizsgálata – TU Berlin

Öregedéssel szembeni megemelt követelmények

megfelel, ZVDH-termékadatlap 1. táblázat

Tömeg

kb. 270 g/m²

Tekercssúly

kb. 20 kg

Tekercsméret

50 m x 1.50 m

 

A termék gyártója

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kollégánk várja hívását!  06 30/333-6417 , 06 30/997-1204

Kapcsolódó termékek