TETŐS SZAKEMBEREK TALÁLKOZÓJA -Construma 2023

2023. április 1-én a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás adott otthont az ÉMSZ szervezésében megrendezésre kerülő TETŐS SZAKEMBEREK TALÁLKOZÓJÁNAK, ahol cégünk kiállítóként vett részt.

 

A Tetős Szakemberek Találkozója a maga nemében egyedülálló lehetőséget teremtett a szakembereknek a szakmai kapcsolatépítésre és az iparágban megjelenő legújabb anyagok, szerszámok, eszközök és technológiák megismerésére.

A program részeként mesterek, ismert szakkivitelezők, látványos tetőmaketten tartottak ács, tetőfedő, bádogos, szigetelő bemutatókat. 

A standunkra látogató tetőfedő szakembereknek a szakmai tanácsadáson és termékújdonságok bemutatásán túl egy promóciós játékkal készültünk. A játék keretében három szerencsés tetőfedő szakember, Csicsey Pál (Örménykút), Valentics István (Budapest) és Csatári Zoltán (Hajdúböszörmény) nyertek egy-egy fantasztikus Milwaukee lámpát, melyek remélhetőleg nagy hasznukra lesznek a tetőfedő munkák során.

Köszönjük minden résztvevőnek, aki ellátogatott a standunkra és részt vett a játékunkban! Bízunk benne, hogy a 2024-es Tetős Szakemberek Találkozóján újra ellátogatnak hozzánk, és  hasznos, érdekes információkkal szolgáljunk majd a szigetelőanyagokról és alkalmazásukról.